Placering af modem
Publiceret af: Jørn Oure
Dato: 19-12-2013 16:18:12
Kategori: Generelt

Optimal placering af dit modem

Oplever du, at du ikke kan fange dit internet alle steder i lejligheden eller huset, så kan det skyldes, at dit trådløse modem/router til YouSee Bredbånd står et dumt sted. Tykke mure er det trådløse signals værste fjende, så dit modem skal helst have så meget luft omkring sig som muligt.

Jo færre fysiske forhindringer der findes mellem din computer, tablet og smartphone og modemmets signal, desto bedre.

Følg disse råd, når du placerer dit modem

Et

Et centralt sted i huset for at øge det trådløse signals styrke over hele huset.

Et

Ikke på gulvet, men gerne så højt som muligt, da det kan øge rækkevidden.

Tre

På afstand af vægge og metalgenstande, f.eks. metalarkivskabe.

Fire

Ikke i nærheden af andet trådløst udstyr, eksempelvis mikrobølgeovne, trådløse telefoner, babyalarmer og lignende.

Bredbåndsmodem fra YouSee

Modsat en traditionel router, der er forbundet via kabler, sender YouSee’s trådløse modem/routersignalerne ud i en radius af op til 100 m. Det betyder, at personer inden for denne radius og med den rette viden og udstyr kan opsnappe den trafik, du sender gennem netværket og ud på internettet.

Med et trådløst modem fra YouSee er dit netværk automatisk sikret med en kode, så du sikkert kan surfe på nettet.