Ny selvbetjenings portal
Publiceret af: Ringsted Antenneforening
Dato: 23-10-2018 14:05:31
Kategori: Generelt

Så er vores nye selvbetjenings portal oppe at køre, og du kan nu følge med i dit medlemskab i foreningen.

Log på din selvbetjening for at se kontoudtog, nuværende pakke, stamdata mm.

Du kan skifte TV pakke på din selvbetjenings portal samt tilknytte dit betalingskort til opkrævningen mm.

Spar henholdsvis 10 kr. og 25 kr. i opkrævnings gebyr, ved at knytte dit betalingskort op til betaling på selvbetjenings portalen.Det er gratis at få opkrævningen, hvis dit betalingskort er knyttet til medlemskabet på selvbetjenings portalen

Du skal logge ind med dit medlemsnummer, der står på din faktura øverst i højre hjørne, samt din selvbetjenings kode som står under medlemsnummeret. Dernæst kan du ændre til en selvvalgt kode.

Log ind på:

Klik på linket forneden, for at læse mere

Læs mere her

Skulle du have spørgsmål eller få brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 57675730 eller

Ringsted antenneforening