Leveringsbetingelser

Indledningsvis skal nævnes, at foreningens vedtægter overordnet er gældende for foreningens medlemmer.

Installation af tilslutningen

• Ved ny tilslutning opkræves den tilslutningsafgift, som via budget/priser årligt er godkendt på foreningens generalforsamling.

• Antennekabel føres ind i huset, hvor der afsluttes med en TV/FM stikdåse eller et overgangspunkt.

• Tilslutningen giver adgang til at modtage de TV og radioprogrammer, som Antenneforeningen nedtager. Kanalerne er inddelt i pakker, som man selv vælger.

• Udover tv og radio kanaler, giver tilslutningen også mulighed for at modtage bredbånd.

• Ønsker man at tilslutte sig bredbåndsforbindelsen, sker det til den udbyder, som Antenneforeningen har valgt.

• For at modtage bredbåndssignalet, kræves det, at man er medlem af Ringsted Antenneforening og mindst vælger grundpakken.

Parcelhus

• Antennekabel trækkes fra vej til bygning op til ca. 30 meter standard-stikledningskabel.

• Der gennembores i væggen for antennekablet.

• Der trækkes maks. 5 meter kabel indvendigt i bygning.

• I stue opsættes en stikdåse for TV og radio-tilslutning.

• Antennekablet beskyttes udvendigt på væggen 190 cm op med en dækskinne eller rør.

• Der udleveres markeringsbånd.

• Ønskes der flere tilslutningssteder i huset, kan dette nemt udføres i samme forbindelse, det er dog for medlemmernes egen regning.

• Medlemmerne skal selv forestå nedgravning af antennekablet på egen grund. Se vejledning for ned gravning på egen grund  Vis

Lejlighed

• Antennekabel trækkes fra tilslutningspunkt i bygning op til stue.

• Der gennembores efter behov i vægge og etageadskillelse for antennekablet.

• I stue opsættes en stikdåse for TV og radio-tilslutning.

• Føres kabler på opgange, afdækkes disse med plastkanaler.

• Ønskes der flere tilslutningssteder i lejligheden, kan dette nemt udføres i samme forbindelse, det er dog for medlemmernes egen regning..

• Signal må kun fordeles indenfor samme husstand

Vedligeholdelse/servicering af anlæg

Ringsted Antenneforening er ansvarlig for, at stikledningen er udført korrekt, men det påhviler medlemmet selv at afholde udgifter forbundet med fejl eller skader i installationer på egen grund